BRIZ

    DRESS

 SEREMONI

  SKJORTE

      SKO

  SMOKING

     SLIPS

 MANSJETT

   KLOKKE

    BLOGG

JOBBE HOS BRIZ?

 

 

    Knyte Slips?

 

 

 

JOBBE HOS BRIZ?

 

Butikk Konsulent og Salgsagent.


Du kan være den vi er på utkikk etter! BRIZ trenger en selvgående person som ønsker å være en del av et team som er uformelt og vennlig. Selvinnsikt samt et ønske om å lære er et must. 

Det viktigste er at du er initiativrik, og har interesse for butikksalg, men tidligere erfaring med salg er en fordel. 

Er du den rette, kan du få være med på å utvikle våre nye satsningsområder innen agenturer og bedriftsmarkedet i Norge / Skandinavia.

Vi oppfordrer alle som ønsker en lærerik og selvstendig hverdag til å søke! I BRIZ har du muligheten til å være en del av et konsept som finnes i Trondheim og Oslo og som er i kjempeutvikling med store framtidsmuligheter.Vi søker en Butikk Konsulent, deltid med faste timer.

Vi søker en Salgsagent.

 


Vennligst send søknad og CV på mail til post@briz.no.

Lønn etter avtale.
 

 

Skredder / Klesdesigner

 

Vi er på utkikk etter en selvgående person som ønsker å være en del av et team som er uformellt og vennlig.

Vi søker etter en person som vil hjelpe våre kunder med skredding og tilpassing av våre dresser, samt kjoler og brudekjoler fra andre butikker i Trondheim. Om ønskelig kan du få være med på utforming og design av herreklær. I begynnelsen er det tiltenkt at skredder-stillingen skal være et tilskudd til vår nåværende skredder i høysesongene. Etter noen måneder er det ønskelig at du vil jobbe mer.

Vi oppfordrer alle som ønsker en lærerik og selvstendig hverdag til å søke! I BRIZ har du muligheten til å være en del av et konsept som finnes i Trondheim, Bergen og Oslo. Vi er i kjempeutviklig med store muligheter for rett person.

Personlig oppmøte på butikken for levering av søknad og CV.

Lønn etter avtale.